Ijesztgethetnénk a lányokat 4-4-2-es felállással, hatalmas berúgásokról szóló történetekkel vagy a női vezetők fikázásával, mint ők minket a Csók és szerelemmel és a hüvelygombával, de teljesen felesleges. Úgyis elolvassák ezt az írást, genetkailag képtelenek arra, hogy ne üssék bele mindenbe az orrukat, ráadásul azt hiszik, ezért szeretjiik őket. Nem, egy csomó minden másért, de ebbe most ne menjünk bele, végül is ez a bejegyzés a miénk! Szóval, miért jó bölcsésznek lenni fúként? Röviden: haverok, buli, háztartási hígító! Na jó, csak vicceltem, a hígítót ki lehet cserélni például kocsmára, sportra vagy nőkre, csakhogy tartsuk a fontossági sorrendet;)
Haverok: a Károlin rengeteg a jó arc srác és a belevaló lány, ráada­sul általában az érdeklődési körök is egyeznek, hiszen kis egyetem vagyunk kevés szakkal.
Buli: ha nem lennének ilyen kedvezők az áraink, el kellene mennetek dolgozni, annyi bulit tartunk évközben!
Kocsmák: nincs még egy ilyen hely Pesten, ahol ennyi kocsma lenne! Akár egy olcsó, egyhetes tornazoknin átszűrt házisörre vágysz, akár egy életelixírnek is nyugodtan nevezhető Hoegaardenre, öt percnél biztosan nem kell többet gyalogolnod!
Sport: attól még, hogy bölcsész vagy, nem kell bepunnyadnod. A folyamatos agytorna mellett, jusson időd sportolni is, mi biztosítunk hozzá lehetőséget, természetesen ingyen!
Nők: Nők, nők, nők! Most tedd össze a kezed, hogy bölcsész lettel, a fiú lány arány itt kb. egy a háromhoz! Ha valamiért irigyelnek majd minket a mérnökök, programozók és egyéb, 19 évesen az egyetem mellet már milliókat kereső hallgatók, az a bölcsész fiú-lány arány és persze a minőség. Ilyen gyönyörű lányok, mint nálunk, sehol máshol nincsenek. Elég lesz majd a HÖK-re nézni, vagy a gólyatársaidra a gólyatáborban! A leírtakból szerintem egyértelműen kiderül, hogy bölcsész fiúnak lenni kiváltság, ezért érezd magad megtisztelve és érezd majd magad nagyon jól itt!


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr83148584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása