Kedves Károlisok (faja az új megszólítás?)!

Kipihenve, kijózanodva, a billentyűzettel újra megismerkedve, minden szervező nevében nagyon köszönjük, hogy eljöttetek a Gólyatáborba, reméljük, jól éreztétek magatokat, de ha nem akkor is hazudjátok azt, hogy igen:)

Azt már a lágy testrészeket erőteljes izzadásra késztető táborban megállapítottuk, hogy nagyon jó az idei merítés, kérünk benneteket, továbbra is maradjatok ilyen aktívak!

A kommentek között pedig lehet hálálkodni és nyalni nekünk:D

Csak vicceltem, nem kell nyalni, csak pihenjétek ki magatokat és gyertek el a hamarosan rajtoló programsorozatunk különböző állomásaira!!! Ne feledjétek, megesküdtetek erre! Ezek a programok ráadásul nem csak azért jók, mert így éltek teljes értékű hallgatói életet (szeretjük ezt a szószerkezetet:) hanem, mert találkozhattok újra egymással!

De a lényeg, hogy nagyon jól éreztük magunkat Veletek és tényleg köszönjük, hogy ott voltatok! Lesz még folytatás, mégpedig a

karolislettem.blog.hu

blogon és a

krebtkhok.hu

oldalon!

Találkozzunk a kibertérben és személyesen egyaránt!


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr983205498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csilluc 2011.09.06. 00:01:46

Hiányozni fognak a gólyatáborra felkészítő böszmeségek (is)! :) Ha valakinek van egy De Lorean DMC–12-es időutazója gyorsan vigyen vissza múlthét hétfő reggelre pls! thenksz:D
süti beállítások módosítása