Nem hivatalosan:

Aki a mai naptól küldi a jelentkezési lapját és a részvételi díjat, annak köszönjük szépen, hogy pénzét jótékonysági célokra használhatjuk, támogatva ezzel egy dél-afrikai makákó-rezervátum árva kismajmait, hogy könnyebben beilleszkedhessenek a vadonba későbbi szabadon engedésük után.
Csak vicceltem. Sosem fogjuk szabadon engedni őket. Najó, de.
Najó, az egész csak vicc volt.

Hivatalosan:

Kedves Gólya!

A mai napon beérkezett jelentkezésekkel megközelítettük a Gólyatábor befogadóképességének maximumát. Ezért várólistát indítunk, amelyre a mai napon, illetve ezután feladott jelentkezésekkel lehet feliratkozni. Kérünk, hogy a mai naptól csak a jelentkezési lapot add fel, a részvételi díjat NE küldd el! Amennyiben már befizetted a részvételi díjat, és nem sikerül bejutnod várólistáról, úgy augusztus 25-én (a beiratkozás után) természetesen visszakapod azt.

A holnapi posta beérkezése után minden jelentkezőt értesítünk, hogy sikeres volt a jelentkezése, vagy várólistára került!

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal a

 • (1) 483-2862-es telefonszámon,

• személyesen a HÖK-irodában (1088 Budapest, Reviczky utca 4.),

• a „Károli Bölcsész Gólyatábor 2011” facebook-csoportban,

• a golyataborom.blog.hu "Kérdezz-felelek" fórumán,

• a krebtkhok@kre.hu e-mail címen.

 Üdvözlettel:

 HÖK


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr23160102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása