Kezdhetném rövid szösszenetemet kedvenc hüvelygomba-reklámunk frappáns megoldásával, de úgy vélem a pasikat nem kell a „csók és szerelem” következő epizódjával riogatnunk ahhoz, hogy ne olvassák el a következő sorokat. Elég csak a címre tekinteniük és már tudják: nem nekik való bejegyzésre tévedt a szemük. Így nyugodtan vissza is térhetnek kedvenc időtöltéseikhez: a „hagyjuk a szennyest gyűrötten a padlón”, a „nézzük meg a Károli Bölcsész Góylatábor 2011 csoportban a jó csajokat” vagy a „túráztassuk a májunkat, hogy bírjuk majd a táborban a tempót” játékok egyikéhez. Mi pedig csajok, a hosszú előjáték után, térjünk a lényegre.

Elsőként egyetemünk briliáns fekvésére hívnám fel a figyelmeteket, melyből világosan kirajzolódik: aki ide helyezte a Károlit, az szereti a nőket (vagy az ide települt boltok szeretik a Károlis lányokat… ahogy tetszik). Ezt jól példázzák a Vásárcsarnok- Kálvin tér – Astoria vonalon gondosan elhelyezett turkálók, melyek remek felüdülést nyújtanak egy-egy fárasztó előadás után. Legnagyobb gyöngyszemként az iskolától mindössze 100 méterre elhelyezkedő Ruhagalériát említeném, melynek 600-300 és végül 100 Ft-os akciói mindig mosolyt tudnak csalni a károlis lányok arcára.

De mit érnének ezek a jó kis boltok, ha nem lenne kinek csinosan felöltözni! Szerencsére egyetemünkön szép szerével fordulnak elő helyes és jófej bölcsész fiúk, akik kiváló alanyokként szolgálnak kiöltözési vágyunk kiéléséhez. Előnyük, hogy szinte bármiről nagyon könnyen el lehet velük társalogni anélkül, hogy azon kéne rettegned: nem beszél a kiszemelted, csak „számítógépül”. Remek ruhamutogatási és ismerkedési lehetőséget nyújtanak még a krebétékás bulik is, melyeken szívesen teszik tiszteletüket bölcsész barátaid NEMbölcsész fiú barátai is. Vigyázat, itt már erősödik a kockaveszély!

Végezetül pedig, mint minden Károlis lány, valószínűleg Te is szívesen hódolnál időnként előtörő csajos-csacsogós szenvedélyednek újonnan szerzett barátnőiddel. Ezt az egyetem környéken levő hangulatos kávéházak egyikében meg is teheted. A legkedveltebbek közé a Prága, a Szabó Ervin Könyvtár kávézója, a Costa Café és az Astoriánál elhelyezkedő Csendes kávézó tartoznak. De ha szimplán csak kiülni vágysz a szabadba velük, a múzeum lépcsője is kiváló helynek bizonyulhat a számotokra.

D.Cs.


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr133146476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogaboci 2011.08.11. 22:02:08

Az egyetem briliáns fekvésébe a táncoslányos bár is beletartozik, így ha híján lennénk a tandíjnak, a kirakatban díszelgő "munkatársat felveszünk" táblára felbátorodva akár egy könnyedebb hangvételű diákmunkára is szert tehetünk XD
süti beállítások módosítása