Na Kedves kis Gólyák!

Nemsokára indulunk, úgyhogy itt az uccsó bejegyzés a 2011-es Gólyatábort megelőzően.

Szóval találkozó reggel 9.00-9:30 között a Keletinél a lépcső mellett (a pályaudvaron belüli lépcső mellett)!!! Előreláthatóan (ezt egybe írják vagy külön? kommunikáció szak...) a bal oldalon gyülekezünk (ha a vágányok felé néztek akkor bal oldal) és lesz nálunk egy nagy bordó-bézs poszter, rajta a Károli címerével, amit illene ismerni. Kiabálni is fogunk, mert be leszünk rúgva. Na jó csak vicc volt, azért kiabálunk, mert nagyon sok más gólyatábor (nem olyan jók, mint a mienk) is akkor indul.

Katt a továbbra!

Szép szürke póló lesz rajtunk, és igyekszünk járőrözni, hogy mindenki odataláljon. Ha megtaláltok minket, akkor mindenekelőtt be kellene csekkolni a legrondább fiúnál (ez vagyok én), aki úgy néz ki, mint a szöveg alatt látható egyének közül valamelyik (aki már látott az talán könnyebben kitalálja, melyik hasonlít rám).

Én innen a táborból megyek fel, szóval kilenc felé ott leszek, de ha valaki korábban jön, ne jöjjön oda hozzám, mert én még aludnék:D Na jó odajöhet, de nem adom oda a takaróm felét. Viccet félretéve jöjjön és csekkoljon be a papíromon, hogy tudjuk, hogy megjött. Utána ne nagyon kószáljatok el! Együtt vonulunk majd át a vonathoz háromnegyed felé, ne késsetek!!!

Legyetek rosszak!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr273185967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása