Kiderültek a ponthatárok, most már biztosan tudjátok, hogy Károlisok lettetek! Gratulálunk! Emellett mi is észrevettük a blog látogatottsági statisztikáin, hogy már érdeklődtök az egyetem és a gólyatábor iránt, aminek nagyon örülünk! Őszintén szólva alig várjuk, hogy megismerjünk benneteket, "brendnyú" arcokat, gólyákat, és vágjuk a centit az első találkozásig! Hamarosan hírt is adunk magunkról egy levél formájában, amely tájékoztat benneteket a Gólyatábor részleteiről, úgyhogy jobb ha mostantól mindennap figyelitek a postaládát!

Addig is amíg megérkezik a várva-várt levél, olvassátok a blogot, mert igyekszünk sűrűn frissíteni fontos információkkal, interaktív tartalmakkal és nyereményjátékokkal!

Valószínűleg már nem is egyszer koccintottatok a sikeres felvételi örömére, de mivel ezt nem lehet megunni, azt tanácsoljuk, továbbra is vágjatok bele az éjszakába, gyakoroljátok a bulizást, a felhőtlen szórakozást és az alkoholizálást, mert a Gólyatáborban nagy szükségetek lesz ezen készségekre!

Üdv:

HÖK


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr913095753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása