Az időjárás jó ismerkedős szöveg, úgyhogy most mi lelőjük, hogy hétfőn ne tudjatok miről beszélni az állomáson, hehehehe:)

Most épp 40 fok van árnyékban, de tavaly bizony szeptember 1-én 4, azaz négy fokban ültünk kint a táborban, szóval kössétek fel a gatyát, vagy inkább a pulóvert. Szerencsére jövő hétre a titkos és mindentudó holland meteorológiai honlapom azt monda, jövő héten nem valószínű eső egészen csütörtökig, viszont a hőmérséklet is elviselhetőbb lesz, 27-30 fok körül alakul majd és bárányfelhős lesz az ég. Ez elég jó hír, mert kiküldött megfigyelőink a következő képeket küldték tegnap délután a mezőkövesdi táborból (több képért és videóért katt a továbbra!):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgyhogy így készüljetek. Ha nem hiszitek el, hogy ilyen állapotok várnak benneteket, nézzétek meg ezt az időjárás jelentést:

 


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr133180982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása