Be kellett látnunk, hogy változnak az idők. Amikor mi még kislányok voltunk, galambposta hozta a gólyatábori meghívót, de vannak olyanok is, akiknek még a szomszéd faluból nyilazták át a nagyszerű programra invitáló sorokat (akiket eltaláltak, azok abban az évben nem táboroztak). Három éve még csak postán kaptak levelet az érintettek és legfeljebb telefonon (vagy "urambocsá'" személyesen) érdeklődhettek. Két éve aztán megindult a blog, majd tavaly maximális fordulatszámon pörgött. Idén úgy látszik, ez már kevés, mert bár a látogatottságunk gyorsabban emelkedik mint a svájci frank árfolyama (ala OG), a kommenteken keresztül történő önszerveződés csak nem akar beindulni.

Hosszú vívódás után ezért úgy döntöttünk, hogy idén elmarad a Gólyatábor, de még a karácsony is...

Természetesen csak vicceltünk (bár ez még viccnek is rossz), szóval arra jutottunk, hogy elindítjuk hivatalos, vagy ahogy manapság dívik, offisöl facebook csoportunkat, amelyhez a legegyszerűbben jobb oldalon található fészbuk doboz lájkolásával csatlakozhattok. A forradalmi húzás eredményeképp 5 perc alatt 5 gólya is lájkolta a csoportot, így a kezdeményezést hivatalosan is sikeresnek minősítettük, ami azért jó, mert így nagyobb eséllyel el tudjuk majd számoltatni a facebook csoport létrehozására meghirdetett közbeszerzési pályázat kiírásának 1,2 milliárd forintos költségvetését. Ne izguljatok, a táborra is marad még legalább 12000 forint, amiből tudunk venni libazsírt és hagymát, kenyeret viszont Nektek kell majd hozni, lehetőleg Nokiás dobozban.

Kérdezni tehát továbbra is lehet itt is (a kommenteléshez szükséges indapasst csinálni másfél perc, ha az össze ujjadat eltörted egy csúnya orrtúró balesetben, akkor lehet, hogy kettő), de ha ezt túl bonyolultnak tartjátok, akkor ott van mostantól a facebook is, ahol nem csak velünk (ez kötelező:), de egymással is ismerkedhettek, barátkozhattok (ez fakultatív, de erősen ajánlott:)

Zárásként pedig kaptok egy kis ízelítőt a méltán népszerű bolgár poplisták éléről, kifejezve facebook iránti hódolatunkat... (csak erős idegzetűeknek)


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr463122630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ogergely 2011.08.04. 11:03:57

Hozzá akarok szólni! Miért nem működik a kommentelés?!?!?

-Syllbaba- 2011.08.04. 22:03:46

ezazzz...bent vagyok!
btw ki írja ezeket a roppant frappáns szövegeket?:) tartsátok meg! de tényleg!

KRE-BTK-HÖK 2011.08.05. 11:07:26

A blog bejegyzéseit külön erre a területre specializálódott, zseniális kollégáink állítják össze. A szerkesztés komoly szellemi munkát igényel, de rendkívüli adottságainknak köszönhetően bírjuk az iramot...
süti beállítások módosítása