Kedves Látogató!

Kérünk, hogy kattints a "tovább"-ra és mezőkövesd az utasításokat!

1.: Jelentkezz ki az msn-ből, fb-chat-ről, skype-ról, ebuddy-ból!

2.: Indítsd el a videót, majd lépj a harmadik pontra!

3.: Dőlj hátra, figyelj a légzésedre! Hosszan lélegezz be, majd lassan fújd ki a levegőt!

4.: Zárd ki a következő gondolatokat pár perc erejéig: felvételi, ponthatár, egyetem, sorrend, felvi, ponthatár, érettségi, felsőoktatás, 480, ponthatár.

5.: Hallgasd a zenét, képzeld magad arra a helyre, ami a leginkább megnyugtat! Maradj ott, amíg vége a zenének, közben lépj a negyedik pontra.

6.: Ismételgesd lassan a következőket (a sorrend fontos), amíg vége nem lesz a zenének: "sikerült, felvettek, sikerült, felvettek, sikerült, felvettek, gólyatábor, ott leszek, gólyatábor, ott leszek, gólyatábor, ott leszek, kezdődik az élet, kezdődik az élet, kezdődik az élet".

7.: A zene elhalkul, visszatérhetsz az életbe. Ha bármikor túlpörögsz a sikeres felvételid mámorában, térj vissza a relaxi-poszthoz, és ismételd meg az utasításokat!

------------------------------------------

Hamarosan megkapod a levelet a felvételedről és a gólyatábor részleteiről, de látogasd a blogot, hátha kapsz hasznos információkat! Kérdezz kommentben, válaszolunk ugyanott!

+1.: Loggolj be mindenhová, ahonnan az 1. pont miatt kijelentkeztél!


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr333088597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása