Egyre inkább kezdjük azt gondolni, hogy egy olvasóautomatikát állított valaki a blogra, mert a statisztikák az egekben, komment meg egy szál se... Ha tudjátok, hogy Károlis bölcsészek lesztek, és már olvassátok a blogot, nyugodtan feltehetitek legegyszerűbb kérdéseiteket is a kommentek között, illetve már alig várjuk, hogy valaki beírja, hogy megkapta a Gólyatábori értesítőt!

Hogy nehogy azt mondjátok, hogy nem motiválunk benneteket eléggé, az első kommentelőnek a blogon felajánlunk egy 25 alkalmas trolibusz felsővezetékmosó tanfolyambérletet, amellyel 10% kedvezménnyel vásárolhattok majd kényszermunkautalványt a Diósgyőri Vasöntödébe.

És hogy értelme is legyen a posztnak, íme a videó a 2008-as táborról. Figyelem, a videóban látható fejekért felelősséget nem vállalunk!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://golyataborom.blog.hu/api/trackback/id/tr143108889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása